fbpx
Flaierid

Reklaamtrükised

Reklaamtrükiste tootmine on üks meie põhitegevustest. Meie juures ei ole miinimum ega maksimum koguseid, teeme igale kogusele mõistliku hinna. Prindime erinevates formaatides reklaamtrükiseid ning pakume laia materjalide valikut. Lisaks trükile pakume ka erinevaid järeltöötlusvõimalusi, vajadusel ka kohaletoimetamist. Loomulikult aitame failidega – nii kujunduse loomise kui ka korrektsete trükifailide valmistamisega.

Copy.ee omab eraldi masinad nii värvilise (CMYK) kui mustvalge digitaaltrüki ning laiformaat jooniste jaoks. Järeltöötluse osas on võimalik kasutada pea kõiki võimalusi nagu offsettrüki puhul.

Digitrükk ehk digitaaltrükk võimaldab valmistada trükiseid vajaminevas koguses, lühikeste tähtaegadega ja soodsa hinnaga. Kui vaja, ka personaliseeritult. Näiteks ei pea Te enam laskma trükkida toote kasutusjuhendeid või koolitusmaterjale mitmeks aastaks ette, vaid võite tellida igal nädalal vajamineva koguse. See loob võimaluse vahepeal materjale uuendada ning kohandada.

Reklaamtrükised

  • Trükime plakateid, flaiereid, voldikuid, blankette, kampaaniamaterjale, brošüüre, aastaraamatuid, menüüsid, müügikirju, ümbrikke jpm.
  • Visiitkaardid (digitaaltrükk, siiditrükk) alates 100 tk on meie üks populaarsemaid müügiartikleid. Pakume ka kujundusteenust, mis teeb tellimise eriti kiireks, mugavaks ja lihtsaks.

Raamatud ja kataloogid

  • Trükime kasutusjuhendeid, õppematerjale, konverentsimaterjale, tootekatalooge, raporteid ja raamatuid. Pakume pehmekaanelist liimköidet, kammköidet ning traatköidet.

Kalendrid

  • Trükime personaliseeritud ja firma sümboolikaga kalendreid erinevates formaatides:  tasku-, TRIO, UNO, seina- ja lauakalendreid.

Tellimine ja lisainfo: 55 657 657